skip to Main Content

Sportcentrum Balili presents KICKBOXING and BOXING event

7th and 8th of September 2019

Op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 organiseert Sportcentrum Balili een té gek event! Er staan een aantal super gevechten op u te wachten, waaronder twee titelgevechten! 

7 september zullen alleen Kickboks en MMA gevechten plaatsvinden. 

Op 8 september kunt u genieten van knallende Boks partijen. 

ENTREE

VOORVERKOOP:  voor 2 dagen € 25,-  voor 1 dag € 15,- 

AAN DE DEUR:   voor 2 dagen € 35,-  voor 1 dag € 20,- 

 

Om ervoor te zorgen dat jullie geen honger krijgen van de gevechten, zal Sportcentrum Balili verschillende lekkernijen aanbieden, die bij de balie te koop zijn. Met dank aan La Grotta voor de catering.

Natuurlijk willen wij de andere sponsoren ook aan het licht brengen. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Xwrap, Wayland, Tattoo studio 2222, Vechtsportonline, Reco Security, HA Schoonmaak en Health Centre Groningen.

De kaartverkoop is van start gegaan. Zorg ervoor dat je op tijd je ticket tot dit event bemachtigd. De tickets kunnen niet gereserveerd worden. OP = OP! 

Kortom, een avond die je niet mag missen!!

Ticket

Kaartverkoop
 • Persoonsgegevens

 • Contactgegevens

 • Ticket voorverkoop

  • In en om het pand gelden er algemene regels. Deze regels vindt u op diverse plaatsen in het pand. Bij het betreden van het pand, gaat u akkoord met onze algemene regels. Voor vragen kunt u terecht bij onze baliemedewerkers.
  • De ticket is strikt persoonlijk.
  • Sportcentrum Balili is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal, schade zowel direct als indirect van of aan goederen van de bezoekers.
  • De ticket kan na aankoop niet meer geretourneerd worden of worden ingewisseld voor geld.