Indoor fietsen op opzwepende muziek

Spinning® is een intensieve workout waar je een goede conditie en uithoudingsvermogen mee opbouwt. Tijdens de les worden diverse technieken gehanteerd, denk hierbij aan klimmen, running, sprinten en jumps. De lessen worden verzorgd door ervaren instructeurs. Het voordeel van spinning is dat je snel progressie boekt en het gevoel hebt meer te kunnen geven. Zoek je grens op en daag jezelf uit tijdens één van onze spinninglessen!

Spinning is een uitdagende training die zich richt op hart en vaten. Een training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud een goede bloedsomloop en soepele spieren. Je kunt je tijdens een training enorm uitdagen door op de juiste manier om te gaan met de weerstandsknop. De training duurt één uur en elke instructeur verzorgd zijn/haar eigen lessen.

Wil je eens mee doen met één van onze lessen? Bekijk dan hier de lestijden. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent zodat de instructeur je uitleg kan geven en kan helpen met het instellen van de fiets.

Wil je een keer mee doen met deze les? Bekijk hier de lestijden.

Spinning

Gratis proefles

Kom bij ons langs voor een gratis proefles!