skip to Main Content

Dance fitness workout

Bent u benieuwd naar een groepsles Zumba? Dan is Sportcentrum Balili uw adres. Bij deze danstraining worden verschillende dansstijlen gebruikt. Denk aan moves als de salsa, merengue en andere Latijns-Amerikaanse dansen, afgewisseld met aerobics achtige bewegingen, waardoor het een cardio training wordt van jewelste. Op een leuke manier werkt u aan een betere conditie en een strakker figuur. De lessen bij Sportcentrum Balili worden gegeven door een gecertificeerde instructeur. Het maakt niet uit of u wel of geen danservaring hebt, de les is voor iedereen toegankelijk. In een uur tijd leert u een leuke choreografie op variërende muziek met soepele bewegingen en verbrandt u ook nog calorieën.

Zumba

Zumba is een dance fitness workout! De les duurt een uur en is op ieder niveau te volgen.

Er worden moves uit de salsa, merengue en andere Latijns-Amerikaanse dansen afgewisseld met aerobics achtige bewegingen, waardoor het een cardio training wordt van jewelste met als hoofddoel: Fun, terwijl je werkt aan een betere conditie en een strakker figuur.

Kom het eens proberen!

Wil je een keer mee doen met deze les? Bekijk hier de lestijden.

Het resultaat van Zumba groepslessen

Naast fysieke inspanning zorgt Zumba ook voor geestelijke ontspanning. Na een paar lessen merkt u al resultaat. Deze ontspannende en uitdagende groepsles zorgt ook voor:

  • Een betere conditie
  • Flexibiliteit
  • Vetverbranding
  • Betere lichaamshouding
  • Betere coördinatie

Wij raden aan om twee keer per week een Zumba les te volgen, om het beste resultaat te bereiken. Binnen een paar weken zult u al verschil zien aan uw lichaam en houding.

Zumba is voor iedereen geschikt

Of u nu jong of oud bent, iedereen kan deelnemen aan de Zumba groepsles. De les bestaat uit zeer eenvoudige danspasjes die u onmiddellijk onder de knie heeft door het swingende salsa ritme. Het is net alsof u een avond uit bent: een feestelijke dans workout waarbij u automatische meegetrokken wordt door het ritme van de swingende latin muziek. Met elke beweging werkt u op een effectieve manier aan uw buikspieren, onderlichaam, middel en bovenlichaam. Bovendien verbrandt u tot wel 1000 calorieën in 1 uur. Om zowel calorieën te verbranden als spiermassa te vergroten is de les altijd gevarieerd. Zo bestaat de les afwisselende rustige en snelle bewegingen van aerobics en het principe van weerstandsvermogen

Zumba

Meedoen met Zumba? Doe een gratis proefles

Wilt u ook genieten, afvallen, spieren versterken en fit worden? Doe een Zumba les bij Sportcentrum Balili. Bij ons gaat u altijd met een voldaan gevoel naar huis. De professionele instructeurs geven u een gevarieerde en leuke les. Heeft u interesse maar weet u niet zeker of het iets voor u is? Meld u aan voor een gratis groepsles via de groene button. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 050-3183964 of een mail sturen naar info@sportcentrumbalili.nl. Wilt u ook op een leuke manier afvallen en uw spieren versterken? Dan is een Zumba les zeker iets voor u.

Gratis proefles

Kom bij ons langs voor een gratis proefles