Individuele begeleiding

Personal Traning: het individueel begeleiden van cliënten op weg naar het bereiken van hun persoonlijke doelen op het gebied van leefstijl. Met de juiste trainingen, motiverende mental coaching en gerichte voedingsadviezen ondersteunt de personal trainer de cliënt één op één. Om op die manier veilig, verantwoord én succesvol de streefdoelen van de cliënt te behalen.

Met personal training bent u verzekerd van een resultaat voor de langere termijn. Waarom? Omdat de personal trainer u bewustmaakt, stimuleert en actief begeleidt bij het veranderen van uw leefstijl in positieve zin. Een echte win-winsituatie dus!

 

 

Onze personal trainers:

Kasia Kaczynska

Mijn naam is Kasia Kaczynska en ik ben werkzaam als groepsles instructeur & personal trainer bij Sportcentrum Balili.

Ik vind het fantastisch om met mensen te werken. Door mijn persoonlijke aanpak en coaching zorg ik ervoor dat je het maximale uit je training haalt. Je gaat net een stapje verder dan je normaal zou doen. Ik stel een op-maat trainingsprogramma voor je samen, waarbij ik rekening houd met je doel.

Dit kan zijn:

  • Afvallen
  • Toename van spierkracht
  • Verbetering van conditie

Daarnaast houd ik rekening met je persoonlijke wensen met betrekking tot de training (bijvoorbeeld outdoor trainen in plaats van in de sportschool). Ook stel ik een voedingsschema voor je samen , dat goed vol te houden is. Ik begeleid je tijdens het traject en zorg er op moeilijke momenten voor dat je gemotiveerd blijft en volhoud.

Jij bepaalt zelf hoe vaak en gedurende welke periode je gebruikt maakt van mijn begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je doel behaalt door het aanleren van een gezondere lifestyle.

Healthy Mind = Healthy Body

Ik sta voor je klaar, wie weet tot snel.

Ricardo Rijzinga

Mijn naam is Ricardo Rijzinga en ben sinds 2011 werkzaam bij Sportcentrum Balili.

Na het afronden van sport en bewegen(MBO) ben ik begonnen aan de opleiding sportgezondheid en management(HBO) waarbij ik ben opgeleid tot beweeg en leefstijl-adviseur. Tijdens deze studies heb ik kennis en ervaring opgedaan over de volgende onderdelen.

  • Krachttraining
  • Sport specifieke krachttraining
  • Afvallen/afslanken
  • Voeding
  • Gedragsverandering (leefstijl gericht)

Inmiddels coach en begeleid ik al een geruime tijd beginnende en ervaren sporters met het behalen van hun doelstelling. Door middel van de juiste aanpak, een periodiseringsplan die past binnen jouw leefstijl en een dosis goede energie zorg ik ervoor dat jij datgene behaald wat je voor ogen hebt.

Een gezonde leefstijl hangt samen met verschillende factoren. Zorg je voor een goede nachtrust, kies je de juiste producten in de supermarkt, krijg je dagelijks genoeg beweging etc. Samen brengen wij alle factoren in kaart en zorgen wij ervoor dat ze op elkaar afgestemd worden.

Wil jij begeleid worden op zowel fysiek als mentaal gebied? Neem contact met mij op en dan gaan wij snel aan de slag!

Francisco Doezeman

Mijn naam is Francisco Doezeman.
In mei 2017 ben ik in contact gekomen met Sportcentrum Balili. Sinds die tijd werk ik samen met Sportcentrum Balili als zelfstandig ondernemer en verzorg ik personal trainingen voor verschillende doelgroepen. Zelf heb ik jaren ervaring als fitness instructeur en Personal trainer-coach op het gebied van kickboksen, fitnessen, groepslessen, kinderen die gepest worden, etc. Daarnaast ben Ik 17 jaar lang semi-professional kickbokser en ik heb 4 jaar in Ommen een team gehad waarin ik jongens en meiden begeleidde voor- en bij wedstrijden . En heb ik vrouwen geholpen om na hun zwangerschap weer in vorm te komen en hun doel met succes te kunnen bereiken.
Het geeft mij ontzettend veel voldoening om mensen naar hun doel te begeleiden en te helpen!

Dit kan in verschillende vormen;

-Padstraining (kussens).
-Fitness/Kracht/Uithoudingvermogen.
-Circuittrainingen
-Vet verbranding (verschillende intensiteiten).
-Mentale coaching op gebied van weerbaarheid.
-Kinderen bewuster en zekerder maken
-Voedingsschema opmaat.

Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Willemijn Zoet

Ik ben Willemijn, yogadocent bij Sportcentrum Balili. Tijdens mijn studiejaren heb ik mijzelf breed mogen ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. Na het behalen van mijn Bachelor diploma Sport, Gezondheid en Management (2012) kon ik wel wat balans in mijn leven gebruiken. Op dat moment is mijn interesse voor yoga ontstaan. Eerst ging ik voor het fysieke aspect, en toen ik de voordelen voor mijn geest begon in te zien bleef ik maar terug komen op die mat!  Yoga en meditatie hebben mijn emoties in balans gebracht en geholpen om evenwichtiger in het leven te staan.

>> Go with the flow off nature! <<

Een individuele yoga sessie op maat is speciaal ontworpen om precies te doen wat jij nodig hebt. Een privé sessie begint altijd met een intake waarbij jouw persoonlijke behoeftes en doelen naar voren komen, dit kan fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel zijn. Ik maak vervolgens een yoga sessie en breng je op plaats van bestemming. Van muziek tot specifieke houdingen, deze is speciaal voor jou! Loop voor meer informatie langs de balie van Balili!